SEZONA 9

Deveta sezona Balkanske PUBG Lige je pred vratima! Vreme je da se kratko vratimo u prošlost i podsetimo kako je to The Last Dance pomutio planove drugim timovima i osvojio 8. sezonu BPL-a!

Iako su ih mnogi smatrali ozbiljnom ekipom, nadmašili su očekivanja i predikcije većine te se osvajanjem BPL-a domogli Wildcard-a za završnu fazu kvalifikacija PUBG Continental Series: 5 turnira. Ovaj turnir je sam vrh takmičarskog PUBG-a i najvrući evropski "battleground", a naša ekipa je bila dovoljno kvalitetna da se nađe u najbolje 3 zapadnog plej-ofa, te se samim time i plasira na ovaj prestižan turnir vredan 250.000 američkih dolara.

Balkanski PUBG, a samim time i BPL je još jednom pokazao kako ima velikih talenata. S velikom radošcu cekamo nove pohode TLD-a i ostalih naših timova na velika evropska takmicenja.
Za početak, naoružajte se emojiem vašeg najdražeg tima, ugodno se smestite i pripremite za devetu sezonu najboljeg balkanskog PUBG-a!

Novosti

Prizepool devete sezone BPL-a je povećan sa 2.000 EUR na 3.000EUR.

Od ove sezone u "regionalne" države se, pored dosadašnjih, ubrajaju Grčka, Bugarska i Rumunija. Igrači koji dolaze s prostora ove tri države se više ne smatraju strancima.

Partnerstvo sa Trovom je produženo. Deveta sezona će se u potpunosti prenositi samo na FortunaEsports Trovo i SK Esports TV kanalima! S toga zapratite FortunaEsports Trovo kanal.Kvalifikacije

Prijave za kvalifikacije će biti otvorene u periodu od 10.10.2021 do 17.10.2021 na ovom web-siteu. Kvalifikacije će se odigrati između 18.10 i 03.11.2021 godine. Tačni datumi odigravanja zavise od broja prijavljenih timova i biti će objavljeni naknadno.

SezonaNagrade?

Nagradni fond za sezonu 9 iznosi 3.000 EUR.

Raspodela:

  • 1. mesto: 1.500 EUR
  • 2. mesto: 750 EUR
  • 3. mesto: 500 EUR
  • 4. mesto: 250 EUR

Pre isplate nagrada biće obračunati svi porezi, doprinosi, takse i drugi administrativni troškovi koje propisuju zakoni Republike Srbije. Nagrade su izražene u bruto iznosima.


Za sve novosti i više informacija zapratite BPL na društvenim mrežama:


[NAJVAŽNIJE] Discord: https://discord.gg/FjJbmkn

BPL Instagram: https://instagram.com/bpl_esports

Fortuna Esports Instagram: https://instagram.com/fortunaesports

Facebook: https://www.facebook.com/balkanpubgleague

Twitter: https://twitter.com/bpl_esports