SEZONA 8

Luka "Lukarux" Rukavina je ponovo uspio dovesti jedan od timova do titule BPL-a i to ovaj put svima dobro poznati sniip Team. Redline je u finišu prokockao bolji placement i završio na trećem mestu, što je iskoristio fantastičan mForce i osigurao dio "kolača" kao drugoplasirana ekipa.

Da li će prelazak Lukarux-a u Redline doneti dugo očekivanu titulu ovoj ekipi? Saznati ćemo skupa u nikad jačoj, 8. sezoni Balkanske PUBG Lige!

Novosti

Prvak 8. sezone BPL-a će dobiti slot u PUBG Continental Series 5: Europe regionalnom plej-ofu. Više informacija možete pronaći u pravilniku i na ovom linku.

Izvršene su promene na pravilniku BPL-a. "Emergency sub" pravilo je uklonjeno. Kompletan pravilnik možete pogledati na ovom linku.

Partner 8. sezone BPL-a je Trovo. Sezona će se u potpunosti prenositi samo na FortunaEsports Trovo i SK Esports TV kanalima! S toga zapratite FortunaEsports Trovo kanal.

Kako bi doprineli razini kompetitivnosti u kasnijim fazama same lige, odlučili smo promeniti pravila o ispadanju timova na kraju sezone. Za razliku od prethodnih sezona, umesto poslednjih 8 timova na tabeli, samo 6 će dobiti poziv u finale kvalifikacija naredne sezone. Poslednja dva tima na tabeli moraju igrati kvalifikacije ispočetka. Ovo pravilo je aktivno tek po završetku 8. sezone, dakle ne odnosi se na tabelu 7. sezone BPL-a.Kvalifikacije

Prijave za kvalifikacije će biti otvorene u periodu od 01.06.2021 do 18.06.2021 na ovom web-siteu. Kvalifikacije će se odigrati između 19.06 i 30.06.2021 godine. Tačni datumi odigravanja zavise od broja prijavljenih timova i biti će objavljeni naknadno.

SezonaNagrade?

Nagradni fond za sezonu 8 iznosi 2.000 EUR.

Raspodela:

  • 1. mesto: 1.000 EUR + PCS 5: Europe Regional Playoff spot
  • 2. mesto: 500 EUR
  • 3. mesto: 300 EUR
  • 4. mesto: 200 EUR

Pre isplate nagrada biće obračunati svi porezi, doprinosi, takse i drugi administrativni troškovi koje propisuju zakoni Republike Srbije. Nagrade su izražene u bruto iznosima.


Za sve novosti i više informacija zapratite BPL na društvenim mrežama:


[NAJVAŽNIJE] Discord: https://discord.gg/FjJbmkn

BPL Instagram: https://instagram.com/bpl_esports

Fortuna Esports Instagram: https://instagram.com/fortunaesports

Facebook: https://www.facebook.com/balkanpubgleague

Twitter: https://twitter.com/bpl_esports