O LIGI

Balkan PUBG liga je najprestižnije takmičenje za PUBG igrače iz regiona!

Ako vas ipak više zanima da ispratite akciju uživo, prenosi svih mečeva uživo su na Fortuna Esports YouTube i Twitch kanalu, kao i na SK Esports TV, najčešće utorkom i sredom od 19:30, kada je sezona u toku.

Liga se igra u squad sistemu, a najbolja četvorka je u prilici da osigura 1.000 evra nagrade i titulu PUBG šampiona Balkana!

Tokom perioda od 3 nedelje, igraju se ukupno 32 mape, a sistem bodovanja možete videti na slici ispod.Ko igra i kako da se prijavim?

Najboljih 8 ekipa zadržava svoje mesto u BPL, dok će 8 ekipa iz donjeg dela tabele morati da brani svoje mesto protiv 8 ekipa koje dolaze iz kvalifikacija.

Kvalifikacije se održavaju pred svaku sezonu, tačan format i vreme odigravanja zavisi od broja prijavljenih ekipa. Ako mislite da imate Squad koji je dovoljno dobar da bude šampion Balkana, pratite sajt i obaveštenja o narednim kvalifikacijama!


Nagradni fond iznosi 2.000 EUR.

Raspodela:

  • 1. mesto: 1.000 EUR
  • 2. mesto: 500 EUR
  • 3. mesto: 300 EUR
  • 4. mesto: 200 EUR

Pre isplate nagrada biće obračunati svi porezi, doprinosi, takse i drugi administrativni troškovi koje propisuju zakoni Republike Srbije. Nagrade su izražene u bruto iznosima.


Za sve novosti i više informacija zapratite BPL na društvenim mrežama:


Discord: https://discord.gg/FjJbmkn

BPL Instagram: https://instagram.com/bpl_esports

Fortuna Esports Instagram: https://instagram.com/fortunaesports

Facebook: https://www.facebook.com/balkanpubgleague

Twitter: https://twitter.com/bpl_esports