O LIGI

Prenosimo LoL, prenosimo CS:GO, a došlo je vreme i da prenosimo najbolji regionalni PUBG.

U saradnji sa ekipom koja organizuje balkansku PUBG ligu – BPL, od skora možete na našim kanalima (Fortuna Esports YouTube i Sport Klub Esports TV) da pratite najžešću peglu tiganjima u regionu. Ova liga okuplja najbolje i najpoznatije igrače sa naših prostora, ali piletinu mogu da osvoje samo najbolji.

BPL ekipa je u prve četiri sezone uložila ogroman trud da razvije regionalnu takmičarsku PUBG scenu. Ideja je zasnovana od strane grupe prijatelja i finansirana iz privatnih fondova, te donatora. Od pete sezone BPL preuzima Fortuna Esports i značajno doprinosi kvaliteti takmičenja.

Naša želja je da takmičenju i svim igračima omogućimo da dobiju pažnju koju zaslužuju, a da domaćoj publici pružimo još kvalitetnog esport sadržaja.


Kada i kako?

Nakon vrelog ljeta i još vrućih poteza na battle groundu čeka nas zimska sezona najboljeg balkanskog PUBG-a. BPL sezona 6 će imati 6 takmičarskih dana (kola), tokom kojih će se odigrati 32 mape.


Gde?

Ponavljamo, sve mečeve ćete moći da gledate UŽIVO na SK Esports TV kanalu ili Fortuna YouTube kanalu.

Prenosi su smešteni u našem studiju u Beogradu.

Ko igra i kako da se prijavim?

Najboljih 8 ekipa iz sezone 5 zadržava svoje mesto u BPL, dok će 8 ekipa iz donjeg dela tabele morati da brani svoje mesto protiv 8 ekipa koje dolaze iz kvalifikacija.

Kvalifikacije će se održati od 20.10. do 01.11 tačan format i vreme odigravanja zavisi od broja prijavljenih ekipa. Prijave su otvorene do ponedeljka, 19.10.2020 23:59h, tako da ako mislite da imate Squad koji je dovoljno dobar da bude šampion Balkana prijavite se na linku ispod.


Nagrade?

Nagradni fond za sezonu 6 iznosi 2.000 EUR.

Raspodela:

  • 1. mesto: 1.000 EUR
  • 2. mesto: 500 EUR
  • 3. mesto: 300 EUR
  • 4. mesto: 200 EUR

Pre isplate nagrada biće obračunati svi porezi, doprinosi, takse i drugi administrativni troškovi koje propisuju zakoni Republike Srbije. Nagrade su izražene u bruto iznosima.


Za sve novosti i više informacija zapratite BPL na društvenim mrežama:


[NAJVAŽNIJE] Discord: https://discord.gg/FjJbmkn

BPL Instagram: https://instagram.com/bpl_esports

Fortuna Esports Instagram: https://instagram.com/fortunaesports

Facebook: https://www.facebook.com/balkanpubgleague

Twitter: https://twitter.com/bpl_esports